Başkan Edebali: Gücümüzü Cumhur’dan alıyoruz

Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Edebali ile Elele’ projesi kapsamında Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle ziyaretlerine Yeşilyayla’da devam etti.

Başkan Edebali: Gücümüzü Cumhur’dan alıyoruz

Yıldırım’daki hizmet anlayışını yönetim olarak değil, toplumların tüm kesimlerinin etkin katılımın esas alındığı yönetişim olarak belirlediklerini hatırlatan Başkan Edebali, “Biz göreve geldiğimizde hemşerilerimize ‘Yıldırım’ın sakini değil, sahibi olun’ çağrısında bulunarak bütün işleyişimizi buna göre düzenledik. Projelerimizde ve çalışmalarımızda hemşehrilerimizin talep ve önerilerine büyük önem veriyor, katılımcı belediyecilik ilkesini esas alıyoruz” dedi. 

3 yılda 41 bin 508 ziyaret

Yıldırımlıların ilçe yönetimi ile ilgili daha fazla söz sahibi olmalarını sağlamak için oluşturulan saha ekibinin 3 yılda 41 bin 508 aileyi ziyaret ettiğini aktaran Başkan Edebali, “Bu ziyaretlerin 513’üne bizzat katıldım. Biz toplum olarak komşuluk ilişkileri güçlü olan bir yapıya sahibiz. Birlik ve beraberlik bağlarımızı daha da güçlendirmek, insanlarımızın beklentilerine daha sağlıklı ve müspet cevap verebilmek adına bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bizim bütün gayretimiz ve tüm çabamız, gücümüzü aldığımız ‘Cumhur’un hayat standartlarını yükseltmek, yaşamlarını kolaylaştırmak” diye konuştu.

Mahalle ziyaretleri sırasında esnafın çay davetini geri çevirmeyen Başkan Edebali, fırının başına geçerek ekmek pişirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X