Başkan Edebali miniklere karne dağıttı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatiline giren miniklere karnelerini dağıttı.

Başkan Edebali miniklere karne dağıttı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Erikli Mahalle Konağı’nda eğitim gören ana sınıfı öğrencilerine karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu. İlçenin geleceği olan çocukların ve gençlerin eğitimlerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’da yaklaşık 121 bin öğrencimiz eğitim görüyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde okutmak için çaba gösteren anne ve babalarımıza teşekkür ediyorum. Hayatımızın mimarları olan öğretmenlerimize de ne kadar teşekkür etsek azdır. Onların yetiştirdiği öğrenciler sayesinde büyük hedefleri bulunan ülkemiz daha da kalkınacaktır” dedi.

Yıldırım’ı tarihinden aldığı güçle ve genç nüfusuyla geleceğin dünya şehri yapmak istediklerinin de altını çizen Başkan Edebali, çocukların ve gençlerin donanımlı birer birey olarak yetişmelerinin önemine vurgu yaptı. Başkan Edebali, “Evlatlarımızı geleceğe hazırlarken iyi eğitmeliyiz. Bunun yanında Yıldırım’da sosyal, kültürel ve sportif alanlarda Türkiye’ye örnek gençler yetiştirmek istiyoruz. Bu maksatla yeni birçok projemizi hayata geçirdik. Geleceğimizin teminatları için yeni projelere de imza atmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirip sohbet eden Başkan Edebali, miniklere karnelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler de verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X