Başkan Edebali muhtarlarla bayramlaştı

Yıldırımlı muhtarlarla bayramlaşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yeni Yıldırım’ı muhtarlarımızla el ele vererek, onların destek ve katkılarıyla inşa ediyoruz” dedi.

Başkan Edebali muhtarlarla bayramlaştı

Bayram ziyaretlerini sürdüren Yıldırım Belediye başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ile birlikte, Yıldırımlı muhtarlar ile bir araya geldi. Tüm İslam aleminin bayramını kutlayan Başkan Edebali, Giresun’da meydana gelen ve 7 kişinin şehit olduğu helikopter kazasında hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi. Yıldırım’daki hizmet seferberliğinin en önemli yol arkadaşı olarak gördükleri muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, “Katılımcı belediyecilik ve ortak akılla yönetim anlayışımız gereği muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Ürettiğimiz hizmetlerin ve yaptığımız icratlerin başarıya ulaşmasının en önemli yolunun muhtarlarımızla kurulan iyi diyalog ve onların desteği olduğunun bilincindeyiz. Çünkü muhtarlarımız, bizim mahallelerimizdeki, duyan gözümüz, gören kulağımız. Projelerimizi şekillendirirken, insanlarımızın sorunlarını, ihtiyaçlarını, beklentilerini en yakından bilen muhtarlarımızın öneri ve görüşleri bizim için çok önemli” diye konuştu.

Muhtarların mahallerine daha iyi hizmet sunabilmesi için her türlü desteği sağladıklarını da vurgulayan Başkan Edebali, “Daha yaşanabilir ve huzurlu bir Yıldırım ile daha mutlu Yıldırımlılar için muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu hedef doğrultusunda muhtarlarımızla el ele vererek çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam. Muhtarlarımıza çalışmalarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X