Başkan Edebali muhtarlarla bayramlaştı

Yıldırımlı muhtarlarla bir araya gelerek kurban bayramlarını kutlayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde yaşanması gerektiğinin vurgusunu yaptı.

Başkan Edebali muhtarlarla bayramlaştı

Katılımcı yönetim anlayışı gereği her fırsatta ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, düzenlenen programla muhtarların bayramlarını kutladı. AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve MHP Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı’nın da katıldığı programda, bayramları yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşandığı en önemli günler olarak tarif eden Başkan Edebali, “İnsanları birbirine yakınlaştıran, günlük sıkıntılarından uzaklaştıran, topluma umut ve sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan bu önemli günde tüm İslam alemine huzur ve mutluluk diliyorum” diye konuştu.

Mahalle muhtarlarının Yıldırım’ın hak ettiği konumuna gelmesinde önemli konumda olduklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ı yaşanabilir şehir yapmak ve ilçe sakinlerimizi mutlu edebilmek adına toplumun her kesimi ile ortak hareket ediyoruz. Bu noktada mahalle muhtarlarımızın ortaya koyacakları çalışmalar önemli rol oynuyor” şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmalarda muhtarlarla iyi bir uyum içinde olduklarının da altını çizen Edebali, “Mahalle sorunlarına karşı duyarlılığınız yaptığımız hizmetlerde bize yol gösterici oluyor. Bundan sonra da birlikte el ele vererek hedefe emin adımlarla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X