Başkan Edebali sokak hayvanlarına yem dağıttı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kar sebebiyle sokak hayvanlarının ve kuşların aç kalmaması için açık alanlara yem bıraktı.

Başkan Edebali sokak hayvanlarına yem dağıttı

Son günlerde yaşanan kötü hava şartlarının başta ulaşım olmak üzere hayatı her alanda olumsuz etkilediğini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bu olumsuzluklardan bir tanesi de sokak hayvanlarının yiyeceksiz kalması. Bu durumun önüne geçmek için Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’müz Yıldırım’ın her yerine yem bırakıyor” dedi.

Her canlı gibi hayvanların da yaşama hakkı olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “Toplum olarak mutlu bir hayat sürdürmek istiyorsak, bunun en önemli esaslarından birisi de hayvan sevgisidir. Hayatımızın vazgeçilmez unsuru hayvanlarımıza karşı sorumluluğumuzu biliyor ve ona göre davranmaya özen gösteriyoruz. Zor şartlarda yaşama mücadelesi veren sokak hayvanları için ayrıca kedi ve köpek barınaklarımızda hizmetlerimize devam ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X