Başkan Edebali’den gençlere izci sözü

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ensar Vakfı ve Çelebi Mehmet Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte “Erdemli Gençlik Erdemli Yıldırım” sloganıyla hayata geçirilen izcilik protokolünü imzaladı.

Başkan Edebali’den gençlere izci sözü

Protokol imza töreninde konuşan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Proje ile çocuklarımız; izcilik ve doğa sporlarıyla ilgilenirken bir yandan da milli ve manevi değerlerimizi özümseyecek. Bu değerleri özümsemiş, tarih bilinci oluşmuş bir gençlik oluşturursak kadim medeniyetimizden bize kalan çok kıymetli mirasımızı geleceğe taşıyabiliriz” dedi.

TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA KATKI SAĞLAYACAK

Yıldırım’da sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak çok önemli sosyal projeler hazırladıklarının altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, izcilik projesinin önemine vurgu yaparak, “İlçemizde ormanlar, akarsular, şelalelerimiz var. Doğa harikası ilçemiz izcilik için çok uygun bir yerdir. Bizler de belediye olarak izcilerimize gerek kamp yerleri, gerekse ulaşım noktasında destek vereceğiz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önemli olan çocuklarımızı bu aktivitelere teşvik etmektir. Bizler de birer izci olarak onlara katılacağız ve destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X