Başkan Edebali’den gençlere tavsiyeler

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Uludağ Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldiği söyleşide tecrübelerini paylaştı.

Başkan Edebali’den gençlere tavsiyeler

Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu tarafından hazırlanan ‘Doğudan Batıya Yerel Yönetimler’ programına katılan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yerel yönetimler ve Yıldırım Belediyesi’nin hizmetleri hakkında üniversite öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdi. 

Üniversite öğrencilerine özel ve mesleki hayatındaki tecrübelerini aktararak söyleşiye başlayan  Edebali, başarıya ulaşmanın en başta insanın ‘kendisine inanmaktan’ geçtiğinin vurgusunu yaptı. 

Hayatın her alanında özellikle iş hayatında rekabet ortamının var olduğuna dikkat çeken Başkan Edebali, başarının elde edilmesinin ‘7 T’ formülünden geçtiğini söyledi. Başkan Edebali, “Bunlardan ilki ‘tahayyül’. Önce hayal etmemiz lazım. Tahayyül etmeden hiçbir şey gerçekleşmez. İkincisi ise, bir işe başlamadan önce olumlu ve olumsuz yanlarını iyice inceleme evresi olan ‘tetkik’. Üçüncü olarak projeyi değerlendirme aşaması olan ‘tahkik’. Dördüncüsü zaman planlaması yapacağımız ‘takvim’, beşincisi uygulamanın ilk adımı olan ‘tatbik’, altıncısı her adımı izlemek olan ‘takip’ ve son olarak ortaya çıkan sonuç, gelişim aşaması olan ‘tekâmül’dür” dedi.

VİZYON PROJELER ÇAĞ ATLATACAK

Yıldırım Belediyesi olarak göreve geldikleri ilk günden itibaren ilçenin çehresini değiştiren hizmetlere imza attıklarını aktaran Edebali, öğrencilere kentsel dönüşüm başta olmak üzere diğer projeler hakkında da bilgi verdi.

Vizyon projeler ile Yıldırım’ın geleceğini şekillendirmeye devam edeceklerini de dile getiren Başkan Edebali, “Gençlik merkezleri, kadın spor merkezleri, meydanlar, kültür merkezlerinin yanı sıra Türkiye’nin en büyük spor kompleksini bu dönemde Yıldırım’a kazandırarak vatandaşlarımızın Yıldırım’da yaşamaktan mutlu ve huzurlu olmalarını sağlayacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X