Başkan Gülgüler’in acı günü! Son yolculuğuna uğurlandı

Başkan Hayrettin Gülgüler’in annesinin cenazesinde iş, siyaset ve spor camiası bir araya geldi.

Başkan Gülgüler’in acı günü! Son yolculuğuna uğurlandı

ERDAL AKÇAY

Bursaspor Kulübü Başkanı Hayrettin Gülgüler’in dün aniden rahatsızlanarak vefat eden annesi Nigar Gülgüler bugün son yolculuğa uğurlandı.

Zafer Mahallesi, Zafer Camii’nde öğlen vakti kılınan cenaze namazının ardından merhume Hamitler Kent Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze namazında Gülgüler ailesini, iş, siyaset ve spor camiası da yalnız bırakmadı. Namaz öncesi Başkan Hayrettin Gülgüler, 2. Başkan Emin Adanur ile birlikte taziyeleri kabul etti.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin, Refik Özen ve Ahmet Kılıç, Bursaspor yönetim kurulu, Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder ve üyeleri, eski teknik direktör Mustafa Er, Bursasporlu eski futbolcular ve antrenörler, Nilüfer Belediyesi eski başkanı Mustafa Bozbey, yeşil beyazlı takımın oyuncuları Emirhan Aydoğan, Aykut Akgün, Çağatay Yılmaz, geçen sezonun son haftalarında takımdan ayrılan Özer Hurmacı, takımı Erzurumspor maçına hazırlayan antrenör Ali Aköz, Gençlik Geliştirme Sorumlusu Hakan Çenkçiler ve taraftarlar katıldı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X