Başkan Gürsoy Sanayi Sitesinde Yapılan Çalışmaları İnceledi

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, sanayi sitesinde başlatılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürsoy, sanayi si…

Başkan Gürsoy Sanayi Sitesinde Yapılan Çalışmaları İnceledi

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, sanayi sitesinde başlatılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürsoy, sanayi sitesinde başlatılan yol yapım çalışmaları ile ilgili olarak Fen İşleri Müdürlüğü sorumlusu Muammer Eraslan ve garaj sorumlusu Faruk Çokyaman’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanı Necati Gürsoy ilçeye ekonomik hareketlilik getirecek olan sanayi sitesinin yollarını yapma sözü verdiklerini anımsatarak, “Sanayi esnafının yaşadığı yol sorununu çözeceğimize dair daha önce kendilerine bir sözümüz vardı ve dolayısıyla bu sorunu çözmek için çalışmalara başladık. İnşallah başlatacağımız asfaltlama çalışmalarının ardından buradaki esnafımızın yol sorununu çözmüş olacağız. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte sanayi sitesi ilçemize yakışır bir hal alacak. Vatandaşımızın, esnafımızın refah ve huzuru için var gücümüzle çalışıyoruz. Onların görüş ve önerileri bizler için önemlidir. Çalışmalarımıza halkımızın istek ve önerilerini göz önünde bulundurarak yön veriyoruz. Daha yaşanılabilir ve modern bir Adilcevaz en büyük hayalimizdir. İnşallah bu hayalimiz gerçekleştirmek için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz” dedi. Yıllardır unutulduklarını dile getiren sanayi esnafları ise yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Necati Gürsoy’a teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X