Başkan isyan etti… Bu ceza adil değil…

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, Özer Hurmacı’ya verilen 5 maçlık ceza için Tahkim Kurulu’na itirazda bulunacaklarını söyledi.

Başkan isyan etti… Bu ceza adil değil…

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, Erzurum’a galibiyet için gittiklerini söyledi… Geçen hafta Adana Demirspor karşısında alınan galibiyetin önemine değinerek sözlerine başlayan Mestan, “O maçı kazanılmış bir 3 puan olarak görmememiz gerekiyor… Bursaspor üzerindeki kenetlenmeyi, coşkuyu tribünlerde gözlemledik. Taraftarımız harikaydı. Futbolcularımızın onlarla bütünleşmesi hepimizin özlediği bir tabloydu. Bunu başardığımız için de mutluyuz” dedi…

Ligin son düdüğüne kadar aynı mücadele, aynı coşku ve kenetlenmeyi sürdürmeleri gerektiğini de ifade eden Başkan Mestan, “Evet kritik bir maç kazandık ancak işimiz bitmedi. Şimdi yine zirve yarışındaki rakiplerimizden Erzurumspor’la oynayacağız. Tek hedefimiz var kazanmak. Sadece Erzurum’u değil kalan bütün maçlarımızı da galibiyetle kapatmak istiyoruz. Teknik heyetimizin ve futbolcularımızın da bunu başaracak gücü olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Özer Hurmacı’ya verilen 5 maçlık cezaya itiraz edeceklerini de belirten Mesut Mestan, “Tamam Özer’in hırsına yenik düşmesini normal karşılamıyoruz ancak 5 maç ceza alacak bir tavır sergilediğini de düşünmüyoruz. Tahkim Kurulu’na itirazımızı yapacağız. Bu ceza adil değil. Umarım Tahkim’den de dönecektir” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X