Başkan Kale’den Yaşlı Kadına Destek

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Hürriyet Mahallesi’nde ikamet eden 84 yaşındaki ağır yürüme engelli Zeynep Güdücü’yü evinde ziyaret ederek bir adet tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkan Kale’den Yaşlı Kadına Destek

İncirliova Belediyesi olarak Sosyal Hizmetlere büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Kale; “Özellikle engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntı ve sorunları yakından takip etmekteyiz. Onların yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturmak, ihtiyaçlarını gidermek yaşamlarını kolaylaştırmak bizim boynumuzun borcudur. Bugüne kadar bu inançla hareket ettik. Sadece, bazı özel günlerde değil her zaman kendilerini ziyaret ederek bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu kapsamda ziyaret ettiğimiz Zeynep Hanım’ın bir adet tekerlekli sandalyeye ihtiyacı bulunduğunu öğrendik. Bugün de kendisine tekerlekli sandalyeyi hediye etmek ve başka bir istediğinin bulunup bulunmadığını öğrenmek maksadıyla ziyaretine geldik” dedi. Başkan Kale’nin kendisine yaptığı ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Zeynep Güdücü ise, “İncirliova Belediyesi bünyesinde geliştirdiğiniz sosyal hizmet projelerinizle ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlara yönelik yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyorum. Bugün de şahsıma yaptığınız ziyaretten dolayı onur duyuyor hediye etmiş olduğunuz tekerlekli sandalyeden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X