Başkan Kanar: Ailemize hoş geldiniz

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir araya gelerek, ‘’Kıymetli kardeşlerim ilçemize hoş geldiniz.’’ dedi. 2023-2024 eğitim öğretim yılı için Mustafakemalpaşa’ya gelen öğrenciler Başkan Kanar’a sorular yönelterek Mustafakemalpaşa hakkında istişarelerde bulundular.

Başkan Kanar: Ailemize hoş geldiniz

Her fırsatta gençler ile bir araya gelen gençlerin Başkanı Mehmet Kanar, ‘’Genç fikirleri önemsiyorum. İlçemizde ki tüm projeleri gençlerimiz için tasarlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerle samimi bir ortamda tüm sorularını yanıtlayan Başkan Kanar, Mustafakemalpaşa’nın özlemle beklediği Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi, Bursa’nın büyük 5. Millet Bahçesi ve hayata geçireceği tüm projeleri detaylı bir şekilde anlattı.

Başkan Kanar’’ Mustafakemalpaşa tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dolu bir yer. Burada yaşayacak ve öğrenecek çok şey bulacaksınız. İlçemiz, sıcakkanlı insanları ve samimi atmosferi ile sizi çabucak evinizde hissettirecek. Ben Mehmet abiniz olarak her zaman yanınızdayım. Üniversite hayatı, sadece derslerle sınırlı değil, bu dönem, kendinizi keşfetmek, yeni arkadaşlar edinmek ve birçok deneyim yaşamak için bir fırsattır. Unutmayın ki, bu şehir sizin yeni maceralarınızın ve başarılarınızın sahnesi olacak. Üniversite hayatınız boyunca, ilçemizdeki her adımda yanınızda olacağımızı unutmayın. Hepinize başarılar diliyorum. Yeni bir başlangıç için buradayız, her şeyin en güzeli sizinle olsun. Tekrardan Hoş geldiniz sefalar getirdiniz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X