Başkan Kanar ‘Elazığ İçin El Ele’ Dedi

Mustafakemalpaşa’da Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından, depremzedelere destek amaçlı yardım kampanyası başlatıldı.

Başkan Kanar ‘Elazığ İçin El Ele’ Dedi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı tarafından Elazığ’daki depremzedelere yönelik yardım kampanyası başlatıldı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, sosyal medya hesabından ‘’Elazığ İçin El Ele’’ kampanyasıyla çağrıda bulunarak, Mustafakemalpaşalılardan çok acil olarak battaniye, bebek bezi ve kışlık kıyafet desteğinde bulunmalarını istedi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi bünyesinde bulunan Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri deprem anından itibaren konunun takipçisi oldular. Destek kampanyası nedeniyle Adnan Menderes Meydanı’nda yardımların toplanması için çadır kuruldu. Meydanda kurulan çadıra battaniye ve kışlık kıyafet yardımında bulunanlar oldu.

Toplanan yardımların en kısa zamanda Elazığ’a ulaştırılacağını belirten Başkan Kanar ‘’Öncelikle bütün milletimize geçmiş olsun diyorum. Elazığ’ın Sivrice ilçesinde yaşanan deprem öncelikli olarak o bölgeleri ilgilendiriyor ama burada da biz yaşanan acıyı yüreğimizde hissettik. Mustafakemalpaşa halkı sağduyulu ve yardımsever bir halk. İnsanımız bu konuda son derece duyarlı. Öğle saatlerinde vatandaşlarımıza çağrıda bulunduk. Tüm yardımsever vatandaşlarımız ve Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak bir yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. İnsanlarımız bu çağrıya canı gönülden kulak verdiler. Haberi alır almaz getirdikleri malzemelerle ciddi anlamda yardımda bulunanlar oldu.Yaşanan acıların en kısa zamanda sona ermesi en büyük dileğimiz’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X