Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Başkan Kanar hayvan pazarını ziyaret etti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Yalıntaş’ta bulunan Güney Marmara’nın en büyük canlı hayvan pazarında yaşanan kurban heyecanına ortak oldu. Kurban Bayramına saatler kala pazardaki hareketlilikte giderek artarken alışverişte yapılan pazarlıklar da giderek kızışıyor.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Yalıntaş’ta bulunan Güney Marmara’nın en

4 binden fazla büyük ve küçükbaş kurbanlık hayvanın satışa çıkarıldığı pazarda bir süre gezip vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mehmet Kanar, satıcılara hayırlı işler dileyerek bayramlarını kutladı. Kurban bayramı öncesinde tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Başkan Kanar, hayvan pazarında koronavirüs tedbirlerinin de en üst seviyede olduğunu söyledi.

Başkan Kanar, “Vatandaşlarımızın burada gönül rahatlığıyla kurbanlıklarını alıp satabilmeleri için en iyi koşulları hazırladık. Veterinerlerimiz de hayvan pazarında hazır bulunarak halkımıza hizmet veriyor. Bu mübarek arife gününde burada bulunan vatandaşlarımızın kurban ve alışveriş heyecanına ortak olup bayramlarını kutladık” dedi.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'nın fethinin 700. yılı dolayısıyla kurulan "700. Yıl Bursa Vizyonu
Sıradaki Haber Bursa’nın fethinin 700. yılına özel platform; ‘200 bin fidan, 100 aileye koza, Nilüfer Çayı temizlenecek’