Başkan Karaosmaoğlu, Projeleri Denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kadıköy katlı otopark ve Kağıt Müzesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Karaosmaoğlu, Projeleri Denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kadıköy katlı otopark ve Kağıt Müzesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit’te yapımı tamamlanan Kadıköy katlı otopark ve SEKA Kâğıt Fabrikası’nda yapılan Kağıt Müzesi’ni yerinde inceledi. Cumhuriyet tarihinin ilk sanayi kuruluşlarından olan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 1,5 yıldır devam eden restore çalışmalarının tamamlanmasının ardından Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın da en büyük kağıt müzesi olarak yakında hizmete girecek. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Antikkapı A.Ş Genel Müdürü İslam Yücel ve teknik personellerin eşlik ettiği incelemelerde, Başkan Karaosmanoğlu Kadıköy katlı otopark ve Seka Kağıt Fabrikası Müzesi hakkında yapılan çalışmalarının son durumunu yerinde gördü. Başkan Karaosmanoğlu, ayrıca inceleme gezisinde Bilim Merkezine gelen minik çocuklarla yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi. 7 katlı olarak planlanan tesisin bodrum katında kamyon ve minibüsler için 121 taşıtlık otopark yer alacak. Binada toplam bin 106 araçlık otopark yer alıyor. Yapının teras katında 2 bin 220 metrekare kapalı alanda 500 kişilik düğün salonu ve 130’ar kişilik 2 adet seminer salonu da bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X