Başkan Keleş “Düşük Notlar Her Zaman Telafi Edilebilir”

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının birinci yarıyılının tamamlanması nedeniyle karnelerindeki kırık notları nedeniyle ailelerin çocuklarını azarlamamalarını, şefkatli yaklaşmalarını istedi.

Başkan Keleş “Düşük Notlar Her Zaman Telafi Edilebilir”

Başkan Mehmet Keleş birinci yarıyılın tamamlanması nedeniyle idareci, öğretmen ve öğrencileri kutladı. Başkan, karne notları nedeniyle de ailelere seslendi ve kırık notlar nedeniyle çocuklarını azarlamamalarını istedi. Düşük notların her zaman telafi edilebileceğini vurgulayan Başkan mesajında özetle şu görüşlere yer verdi “ Eğitim bir süreçtir. Eğitim ve öğretim yılı tamamlanmadan değerlendirme yapmak doğru değildir. Yarıyıl, eksikliklere görmek, kritik yapmak, bir sonraki yarıyılda bunları tamamlamaya fırsat verir. Öğrencilerin düşük notları her zaman telafi edilebilir, ancak çocukta oluşabilecek ruhsal sıkıntılar telafi edilemeyebilir. Aileler, düşük notlar için çocuklarını azarlamamalıdır. Bir öğrencinin başarısızlığı tek başına ona ait değildir. Birçok nedene bağlı olabilir’. Başkan Mehmet Keleş, sömestre tatili için öğrencilerin yoğun ders temposundan uzak durmalarını ve dinlenmelerini önerdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X