Başkan Kurtulan göreve başladı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, geçirdiği ameliyat sonrası belediye personeli ile bayramlaşarak görevine başladı.

Başkan Kurtulan göreve başladı
SEZGİN EREN
 
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde karaciğer rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bayram öncesi taburcu oldu.
 
Bir süre evinde dinlenen Başkan Kurtulan, sağlığına kavuşmasının ardından Belediye Meclis Salonu’nda yapılan bayramlaşma törenine katıldı. Sağlığının her geçen gün iyiye gittiğini ve görevinin başında olduğunu belirten Başkan Kurtulan, huzurlu bir Mustafakemalpaşa’da yaşamanın mutluluğunu tattırmak, gelecek nesillere de güzel bir miras bırak için çalıştıklarını dile getirdi.
 
Başkan Kurtulan; “ Başarıya ancak, zamanımızı iyi planlayarak, işimizi, eşimizi ve aşımızı severek ulaşabiliriz. Bunu yerine getirdiğimiz sürece engelleri daha rahat aşarız. Bunun içinde belediye çalışanlarına büyük bir görev düşüyor. İnsan ve hizmet odaklı bir anlayışla Mustafakemalpaşa’nın her köşesinde örnek çalışmalara birlikte imza atacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X