Başkan Kurtulan’dan kadınlara gül fidanı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türk toplumunu ileriye götüren tüm atılımlarda kadınların imzasının olduğunu söyledi.

Başkan Kurtulan’dan kadınlara gül fidanı

Başkan Kurtulan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara gül fidanı hediye etti. Kadının ihmal edildiği bir toplumun varlığının sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesinin mümkün olmadığını kaydeden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Kadına yönelik şiddete ve baskıya son vermek, kadının toplumsal ve siyasal yaşama etkin bir şekilde katılmasının yolunu açmak hepimizin görevidir. Bizler kadınlarımıza ne kadar çok fırsat sunarsak, toplum olarak da o oranda güçleniriz” dedi. 

Türk toplumunu ileriye götürecek bütün projelerde kadınların imzasının olduğunun unutulmaması gerektiğini belirten Kurtulan, “Dünyadaki bütün güzelliklerin oluşumunda en büyük emeği veren kadınların bir toplumda en iyi noktaya gelmesi, o toplumun çağdaş uygarlık seviyesine ulaşması anlamına gelmektedir” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X