‘Başkan Mahallemizde’

‘Başkan Mahallemizde’ projesi çerçevesinde mahalleleri tek tek gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gündoğdu sakinleriyle bir araya geldi.

‘Başkan Mahallemizde’

Merkezden en ücra noktaya kadar mahallelere yaptığı ziyaretlerini sürdüren Başkan Dündar, mahallelerin sıkıntılarını ve eksikliklerini yerinde tespit ediyor. Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile mahalleleri tek tek gezerek vatandaşlarla istişare eden Başkan Dündar, “Mahallelerimizin sıkıntısını yakından takip ediyoruz. Mahalle gezileri ile bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın istek ve taleplerine kulak veriyoruz. Yaşanan sıkıntıları tek tek çözüme kavuşturacağız” dedi.

Gündoğdu Mahallesi’ne yaptığı ziyarette vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılanan Başkan Dündar, mahalle meydanında oturarak vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Sohbet sırasında herkesin sıkıntısına ve isteklerine kulak veren Başkan Dündar, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Osmangazi’deki her mahalleye hizmet götürdük. Götürmeye de devam ediyoruz. Osmangazi sınırları içerisinde yer alan 27 köyümüz geçtiğimiz yıl Bütünşehir Yasası’ ile birlikte mahalle statüsüne geçerek belediyemiz sorumluluk alanına girdi. Gündoğdu da bu 27 köyümüzden bir tanesi. Osmangazi Belediyesi olarak, sorumluluk alanımıza giren köylerimizde vatandaşlarımız ile görüşüyor ve mahallelerimizin eksiklerini tespit ediyoruz. Mahallelerimizin yeni hizmetler alması için çalışmalar yürütüyoruz” diye konuştu.

Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Erkan Kötökli de Osmangazi Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden Gündoğdu Mahallesi’nin de payına düşüne aldığını belirterek Başkan Dündar’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X