Başkan Mustafa Bozbey Bursaspor için kimi işaret edecek?

Bursaspor’un 19-26 Mayıs’ta yapılacak tarihi kongresinde kurtuluş fitilinin ateşlenmesi gerekiyor… Aday adaylarının 12 Mayıs’ta adaylık dosyalarını teslim etmesi gerektiği yeşil beyazlı kulüpte “Bursaspor’u şaha kaldıracak, bir üst lige taşıyacak hazırlıklar yapıp projelerimizi ortaya koyacağız” diyen Bozbey’in işaret edeceği isim merak ediliyor.

Başkan Mustafa Bozbey Bursaspor için kimi işaret edecek?

Emre KURTBAY

19-26 Mayıs tarihlerinde Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda tarihinin en önemli kongresini gerçekleştirmesi beklenen Bursaspor’da ateşten gömleği kimin giyeceği merak ediliyor.

Yeşil beyazlı camiada birçok isim dillendirilirken, Bursaspor Başkanı Sinan Bür’ün düzenlenen basın toplantısında söylediği, “Mustafa Bozbey’in Enes Çelik’le ilgili çalışması varmış, görüşüyorlarmış. Bizden yönetici isterlerse veririz. Enes Çelik yönetim kurarsa Bursaspor emin ellerde derim. Ama Recep Günay ve benzeri kişiler gelirse biz görevi bırakmayız, devam ederiz” ifadelerinin ardından gözler bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e çevrildi.

ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Güçlü bir yönetim oluşturulması ve Bursaspor’un en kısa sürede hak ettiği yere getirilmesi konusunda her defasında elini taşın altına koyacağını dile getiren Başkan Bozbey’in ekibiyle birlikte bu konuda çalışmalarını sürdürdüğü ve gerekli adımı atacağı öğrenildi.

Başkan Bozbey daha önce yaptığı açıklamada, “Bursaspor’umuzu yalnız bırakmayacağız. Bursaspor, bu kentin marka değeridir. Kent yöneticileri olarak mutlaka Bursaspor’a sahip çıkacağız, destek vereceğiz. Önümüzdeki dönem için Bursaspor’u şaha kaldıracak, bir üst lige taşıyacak hazırlıklar yapıp projelerimizi ortaya koyacağız” ifadelerini kullanmıştı.

DOSYA TESLİMİ 12 MAYIS’TA

Önümüzdeki günlerin oldukça hareketli geçmesi beklenen Bursaspor’da başkan aday adaylığını açıklayan ilk isim Raşit Barışıcı olmuştu. Yeni tüzüğe göre yeşil beyazlı kulüpte aday adayı olan isimler adaylıklarını resmileştirebilmek için 4 asgari ücret kulübe bağışla birlikte 12 Mayıs’ta adaylık dosyalarını Divan Kurulu’na teslim edecek.

Aday adayları başvuruyu takip eden 4 gün içinde üye sicil kurulu gözetiminde aidatını ödemiş 100 üyeden imza alabilirse başkan adaylığı kesinlik kazanacak. Seçimden önceki gün adaylar birleşebilecek ya da başkan adaylarının tümü çekilirse yeni başvuru olabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X