Başkan Oturum Başkanı Oldu

2. Uluslar arası Düzce Tarih, Kültür ve Sanat Sempozyumunun açılış paneline Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Başkanlık etti.

Başkan Oturum Başkanı Oldu

2. Uluslar arası Düzce Tarih, Kültür ve Sanat Sempozyumunun açılış paneline Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Başkanlık etti. Düzce’nin kültürel özelliklerinin ele alındığı panel yaklaşık 1,5 saat sürdü. Açılış paneline konuşmacı olarak katılan panelistler ile konu başlıkları şu şekilde ele alındı: Prof. Dr. Enver Konukçu “Geçmişte Düzce Panayırı”, Prof. Dr. Fikret Türkmen “Multikültürizm Çok Kültürlülük ve Düzce Örneği” , Prof. Dr. Saim Sakaoğlu “Ca/Ce Ekiyle Türetilen Yer Adları ve Düzce Adı Üzerine”. Prof. Dr. Hatice Şahin “Düzce’de Halk Hekimliği Üzerine Bazı Gözlemler”, Mahir Yağcılar “Kosova’da Çok Kültürlülük ve Kosova Türk Toplumu”. Panelistlerin ele aldıkları konular ve panel değerlendirmeleri, sempozyum sonrasında Düzce Belediyesi tarafından hazırlanacak kitapta yer alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X