Başkan Şen, Terör Saldırılarını Kınadı

Büyük Birlik Partisi Alaplı İlçe Başkanı Sabahattin Şen, “Devletimizin müsamahası ve sabrını zorlayan terör örgütleri girdikleri inlerden mutlak çıkar…

Başkan Şen, Terör Saldırılarını Kınadı

Büyük Birlik Partisi Alaplı İlçe Başkanı Sabahattin Şen, “Devletimizin müsamahası ve sabrını zorlayan terör örgütleri girdikleri inlerden mutlak çıkartılıp cezalandırılacaklardır” dedi. Parti binasında düzenlediği basın toplantısında, konuşan BBP Alaplı İlçe Başkanı Sabahattin Şen, Hükümetin kurulamaması ülkemizdeki boşluktan faydalanan teröristlerin askerimize ve güvenlik güçlerimize hain tuzaklar kurduğunu söyledi. BBP olarak terörle müzakere yapılmayacağını her zaman söylediklerini kaydeden Şen, şöyle konuştu: “Bu aziz Millet ve vatan evlatları her şartta vatanını korumak için canını vermeye hazırdır. Şehit edilen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Her Türk evladı kanının son damlasına kadar geçmişte olduğu gibi şimdide canı pahasına bu coğrafyada var olmamız için seve, seve şahadet şerbetini içmeye hazırdır. Bu cesaret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Biz Büyük Birlik Partisi olarak terörle müzakere yapılamayacağını her zaman vurguladık. Bin yıldır bu topraklarda birlikte yaşamış kültür örf adete ve geleneklerimizle etle kemik olmuş milletimizi bölmeye parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Zonguldak’ımızda şehit Tansu aydın kardeşimize rahmet, ailesine başsağlığı sabırlar, metanetler diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X