Başkan Taban’dan Ahmet Can’a ziyaret

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sokak köpeğinin saldırısına uğrayarak bacağından yaralanan 12 yaşındaki Ahmet Can Yaldız’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Taban’dan Ahmet Can’a ziyaret

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sokak köpeğinin saldırısına uğrayarak yaralanan Ahmet Can ve ailesini evlerinde ziyaret etti. Baba Mithat Yaldız ve Ahmet Can’a geçmiş olsun dileklerini ileten Taban’a, İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mesut Karıman da eşlik etti. Belediye Başkanı Alper Taban, “Geçtiğimiz günlerde Ahmet yavrumuz bir sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Ben bunu gördüğümde açıkçası kendi evladım gözüyle bakarak çok üzüldüm. Göreve geldiğimiz günden bu güne üzerinde yoğunlaştığımız, uğraş verdiğimiz konulardan biri sokak hayvanlarının özellikle vatandaşlarımıza zarar vermeyecek şekilde hayatiyetlerini devam ettirebilmesi. Nihayetinde onlar da bir canlıdır.

Dolayısıyla o dengeyi kurabilmek adına, bilhassa vatandaşlarımızı da sürece katarak bizlere bildirimlerde bulunmalarını sağlayarak Veteriner İşleri Müdürlüğümüz vasıtasıyla bunlara müdahale etmeye çalışıyoruz” dedi.

Hiçbir canlıya zarar verilmeden onları rehabilite ederek yeniden yaşam alanlarına saldıklarını ifade eden Taban, Ahmet Can’a satranç takımı, çiçek ve çikolata takdiminde de bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X