Başkan Taban’dan yeni yıl mesajı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yeni yıla ilişkin kutlama mesajı yayınladı. Daha önce tecrübe edilmemiş zorluklar ile mücadele edilerek geçen 2020 yılının geride kaldığını ifade eden Başkan Taban, “Yeni yılda şehrimiz ve ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyada pandeminin sona erdiği, yeniden kucaklaşabildiğimiz, mesafelerin aradan kalktığı günlerde buluşmayı diliyorum” dedi.

Başkan Taban’dan yeni yıl mesajı

Belediye Başkanı Alper Taban, 2020’nin son günlerinde yeni yıla ilişkin bir kutlama mesajı yayınladı. 2020 yılına dair değerlendirmeler ve 2021 yılına ilişkin temennilerin yer aldığı mesajda, İnegöl Belediyesi’nin 150’nci yılını doldurduğu da vurgulandı.

YENİDEN KUCAKLAŞTIĞIMIZ BİR YIL OLMASI DİLEĞİYLE…

Başkan Taban, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yeni bir yılın başlangıcındayız. 2021 yılının şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için huzur, esenlik ve sağlık getirmesini diliyorum. Özellikle mazlum coğrafyalarda olmak üzere dünyanın her köşesinde dökülen gözyaşlarının son bulduğu, tüm insanlığı kasıp kavuran covid-19 salgınının sona erdiği, yeniden eski günlerdeki gibi kucaklaşıp mesafe gözetmeksizin sohbetler ettiğimiz, tüm insanlık için esenlik, barış ve sağlık içerisinde geçecek yeni bir takvim yılı temenni ediyorum. 2021’in birlikte çalışıp birlikte başaracağımız güzel bir yıl olması arzusuyla tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.”

2020 YILI DEĞERLENDİRMESİ

“Tüm dünya için daha önce tecrübe edilmemiş zorluklar içerisinde mücadele ile geçen bir yılı geride bırakıyoruz. 2020 yılı yaşadığımız tarihi olaylarla, acılarla, kaybettiğimiz binlerce insanımızla kalacak hatıralarda. Tüm dünyada milyonlarca insanın hayatını kaybettiği, insanların evlerine kapandığı, sosyal hayatın sıfırlandığı bir pandemi sürecinin içerisindeyiz. Halen belirli kısıtlamalarla yaşayarak covid-19 salgınıyla mücadelemiz sürüyor. En kısa zamanda tüm dünyanın bu hastalıktan kurtulduğu günleri görmek dileğiyle, vatandaşlarımıza maske, mesafe ve hijyenin önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.”

İNEGÖL BELEDİYESİ 150’NCİ YILINI DOLDURDU

“2020 yılı aslında bizim için çok farklı anlamlar taşıyan bir yıldı. Belediyenin kuruluşunun 150. yılı olan 2020 yılını, maalesef pandemi nedeniyle istediğimiz coşkuyla yaşayamadık. İnegöl’ümüz kadim bir medeniyetin izlerini taşıyor. Binlerce yıllık tarihçesi, ticari konumunun yanı sıra, Türkiye’nin en köklü belediyelerinden birine sahip. 2020 bu özelliğiyle de bizim için önemli bir yıldı. Bugün 150’nci yılımızı doldurmanın gururu ve heyecanıyla, pandemi sürecine rağmen vatandaşlarımız ve şehrimiz için bizler üretmeye, geleceğin İnegöl’ünü inşa etmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın şehrimize hayırlar getirmesini diliyor, tüm ilçe halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X