Başkan Toçoğlu, Kaynarcalı Muhtarları Makamında Ağırladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaynarca Gülpınar, Kıyamet, Cebek, Uzunalan ve Ziyamet mahalleleri muhtarları ile Büyükşehir’de görü…

Başkan Toçoğlu, Kaynarcalı Muhtarları Makamında Ağırladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaynarca Gülpınar, Kıyamet, Cebek, Uzunalan ve Ziyamet mahalleleri muhtarları ile Büyükşehir’de görüştü. AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Toçoğlu, ilçede bugüne kadar hayata geçirilen yatırımların artarak devam edeceğini yineledi. Kaynarcalı muhtarlar ile bir araya geldiği görüşmede Başkan Toçoğlu, “Çok kısa süre önce de kamuoyuna duyurduk; meclis toplantımızda 50 Milyon TL’lik kredi talebi konusunda meclis üyelerimizle ortak bir kanaate vardık. Alacağımız kredinin tamamı ile şehrimizin dört bir yanını asfaltla buluşturacağız. Grup yollarında kapsamlı çalışmalar gerçekleştirilecek. Sadece bu seneki asfalt programımız kapsamında Kaynarca’ya 5 bin ton asfalt attık. Ayrıca 12 bin tonluk da asfalt yama işlemi gerçekleştirdik” diye konuştu. Kurulacak yeni asfalt şantiyesi ile birlikte asfalt çalışmalarını daha da etkin ve verimli bir hale getireceklerine de vurgu yapan Başkan Toçoğlu, şunları söyledi; “Yeni bir asfalt şantiyesi inşa edeceğiz. Yalnızca bu tesiste yıllık üretim kapasitemiz 500 bin ton asfalt olacak. Bu çok ciddi bir rakam. Böylelikle şehrimizin diğer bölgelerinde olduğu gibi Kaynarcalı hemşerilerimiz de ilçemize yakışır ulaşım imkanlarından faydalanacak.” Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bilindiği üzere Kaynarca henüz Büyükşehir sınırlarına bağlanmadan güçlü hizmetlerle buluşan bir ilçemiz. Bölgeye Sapanca Gölü’nden temin edilen içmesuyunu 60 kilometre mesafe kat ederek ulaştırdık. Güçlü altyapı konusunda da ilçemize önemli hizmetlerimiz oldu ve olmaya devam ediyor. Muhtarlarımızla sürekli bir aradayız. Kaynarca’nın tamamı için ne gerekiyorsa beraberce hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X