Başkan Tütüncü, Kore Gazisini Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın son iki Kore gazisinden biri olan Muzaffer Kayseri’yi de ziyaret etti. Kepez Belediye Başkanı Ha…

Başkan Tütüncü, Kore Gazisini Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’nın son iki Kore gazisinden biri olan Muzaffer Kayseri’yi de ziyaret etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte yaşlıları, Ramazan’da da evlerinde ziyaret ediyor. Başkan Hakan Tütüncü, Ramazan’ın 17. ve 18. gününde de iftar sofralarının kurulduğu Kızıllı, Ayanoğlu, Hüsnü Karakaş, Göksu ve Teomanpaşa mahallelerinde ev ziyaretlerini sürdürdü. Bazı hastalara da geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Antalya’nın son iki Kore gazisinden biri olan Muzaffer Kayseri’yi ziyaret etti. Tütüncü çiftinin ziyaretiyle Kore Gazisi Muzaffer Kayseri ve eşi Meryem Kayseri (84) büyük bir mutluluk yaşadı. Tütüncü çifti yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Kore Gazisinin evinden ayrıldı. Kepez Belediyesi bölgesindeki 66 mahallede iftar sofrası kurmaya devam ediyor. Kepez Belediyesi, Ramazan’ın 18. günü itibariyle 39 mahallede iftar sofrası kurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X