Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Başkan Yılmaz, şampiyonları ağırladı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yunanistan Atina’da 2-10 Kasım tarihlerinde düzenlenen Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda gerçekleştirilen müsabakalarda başarılı sonuçlara imza atan Yıldırım Belediyespor Kulübü sporcularını makamında ağırladı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yunanistan Atina'da 2-10 Kasım tarihlerinde

Genç sporcuların, sporla tanışma serüvenini ve başarılarını dinleyen Başkan Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediyesporlu gençleri tebrik etti. Sporcular da kendilerine bu imkânları sundukları için Yıldırım Belediyesi Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür etti.

SPORA VE SPORCUYA YATIRIM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım’ın adını birçok ulusal ve uluslararası müsabakada temsil eden Yıldırım Belediyesporlu sporcuların 5 yılda 4 bin madalya ve 200 kupa kazandıklarını söyledi.

Spor Kenti Yıldırım’da önemli başarılara imza atıldığını ifade eden Başkan Oktay Yılmaz, “Başta spor kulübümüzün başkanı olmak üzere değerli yöneticileri, spor müdürlüğünde görev yapan arkadaşlarımızı, antrenörlerimizi, sporcularımızı yetiştiren ve bugünlere getiren değerli ailelerimizi ve tüm sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kadim ilçemiz her alanda olduğu gibi spor alanında da örnek olmaya devam ediyor. İlçemizin spor kenti kimliğini güçlendirmek için çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.


Avatar Seç KAPAT
Sırbistan'da düzenlenen 2026 CMAS Serbest Dalış Havuz Dünya Şampiyonası'nda mücadele
Sıradaki Haber Milli sporculardan 14 madalya