‘Başkan’ın etrafındakiler futbolu bilmiyor’

Tomas Sivok ‘Başkanımız gerçekten çok ciddi ve iyi bir insan. Fakat yanındakiler futboldan anlamıyor. Böyle olunca bu seviyelere geldik.’ diye konuştu.

‘Başkan’ın etrafındakiler futbolu bilmiyor’

Bursaspor’la sözleşmesi sona eren Tomas Sivok, çarpıcı açıklamalar yaptı. Geride kalan sezonda birçok sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Çek stoper ‘Takımımızı yaşatmak için bir mücadele verdik. Çünkü küme düşüyorduk. Ligin final maçında alınacak olumsuz sonuç canımızı fazlasıyla yakabilirdi. Fakat bunu maça girdiğimiz anda her şeyi unuttuk. Çünkü kaybetseydik kulübümüzde çalışan 150 kişiden 110’unu işsiz kalacaktı’ dedi. Başkan Ali Ay için de konuşan Tomas Sivok şu ifadeleri kullandı: 

YENİ BİR SAYFA

‘Başkanımız gerçekten çok ciddi ve iyi bir insan. Fakat etrafı futbolu bilmeyen birçok insanla dolu. Böyle olunca bu seviyelere geldik. Güzel bir sonbahar geçirdik fakat ardından gelen sakatlıklarda bizi etkiledi. Taraftarımız otobüse saldırdı. Bu da bir kırılma noktası oldu. Kariyerimde yeni bir sayfa açmak istiyorum. Ailevi nedenlerinden dolayı Ocak ayında Bursaspor yönetimine ayrılacağımı ilettim. Her şeye rağmen Bursaspor’da mutluyum. Orada herkes bana çok iyi davrandı’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X