Başkanlar aşure dağıttı

Orhangazi ve Mustafakemalpaşa Belediyeleri vatandaşlara aşure dağıttı. Aşure ikramlarına vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Başkanlar aşure dağıttı

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği aşure dağıtımı Kapalı Pazaryeri, Tahıl Meydanı, Lalaşahin Garajı, Şeyh Müftü Cami ve Pazartesi Pazarı’nda kurulan stantlarda yapıldı, yaklaşık 5 bin kişiye aşure ikramında bulunuldu. Aşure ikramlarına Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Enver Erdoğan ile AK Parti Bursa Milletvekili adayı Mustafa Esgin katıldı. Muharrem Ayı’nı kutlayarak aşure dağıtımı yapan Başkan Sadi Kurtulan, “Aşure, bolluk ve bereketin simgesidir. Muharrem Ayı ve Aşure Günü’nün birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine, gözyaşı, zulüm ve yaşanan olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Orhangazi Belediyesi’nin aşure ikramı da ilçe pazarının kurulduğu kapalı pazaryeri önünde yapıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve AK Parti Bursa Milletvekili adayı İsmail Aydın ile birlikte ilçe teşkilatının da katıldığı dağıtımda, iki bin kişilik aşure kazanları kısa sürede boşaldı. Vatandaşlara aşure dağıtan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, vatandaşların Muharrem ayını kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X