Başkanlar Kestel’de buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe belediye başkanlarıyla Kestel’de gerçekleştirilen aylık olağan istişare toplantısında bir araya geldi.

Başkanlar Kestel’de buluştu

OSMAN GÜNEŞ

Kestel’de Saitabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği lokalin de yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve genel müdürleri katıldı.

ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi aktardı. Belediye başkanlarının eşleri ile birlikte iştirak ettikleri toplantıda ev sahibi Kestel Belediye Başkanı Yener Acar da, ilçede gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili bir sunum yaparken, hükümet ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen çalışmalar için de teşekkür etti. 

Toplantıda, ilçede hayata geçirdikleri projeler ve hedef çalışmalar hakkında bilgi verdiklerini anlatan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, ayrıca ülke ve il gündemindeki konularla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X