Başkanlar yeni yıl turunda

Mustafakemalpaşa ve Orhangazi Belediye Başkanları yeni yıla kamu kurumlarında görevli personel ile hastanelerde tedavi gören hastaları ziyaret ederek girdiler.

Başkanlar yeni yıl turunda

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2015 yılın görevlerinin başında giren hastane, jandarma ve emniyet personelini ziyaret etti. İlk olarak Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret eden Kurtulan, hastane personelinin de yeni yılını kutlayıp ardından emniyet ve Jandarma Komutanlığı’nda görevlerinin başındaki personele tatlı hediye etti. Başkan Kurtulan daha sonra Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Münevver ve Çetin Korkmaz çiftinin minik kızı Kader’e de altın taktı. 

ÇAĞLAYAN’DAN GÜL

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, yılbaşı gecesi Devlet Hastanesi, Emniyet Müdürlüğü, 112 Acil Servis Noktası, İtfaiye Birimi ve UEDAŞ çalışanlarını ziyaret etti. Yeni yıla görevleri başında giren Kamu çalışanları ve diğer personele gül ve tatlı ikram eden Başkan Çağlayan, Devlet Hastanesi acil servisi ve kliniklerdeki personel ile yatan hastaları da ziyaret edip mutlu ve sağlıklı bir yıl dileğinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X