Başkanlardan Hastalara Bayram Ziyareti

Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, Çocuk Hastanesi ve Şehitkamil Devlet Hastanelerinde…

Başkanlardan Hastalara Bayram Ziyareti

Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, Çocuk Hastanesi ve Şehitkamil Devlet Hastanelerindeki hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Şehitkamil İlçe Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, Çocuk Hastanesi ve Şehitkamil Devlet Hastanelerine giderek hastaları ziyaret etti. Acil servisteki hastalarla sohbet edip geçmiş olsun dileklerinde bulunan başkanlar, daha sonra bayramlarını kutladı. İlk önce Çocuk Hastanesine giden Rıdvan Fadıloğlu ve Halil Uğur, hastanede görevli personelle görüştü. Hastaları ziyaret eden Rıdvan Fadıloğlu ve Halil Uğur, geçmiş olsun dileklerinde bulunup bayramlarını kutladı. Daha sonra Şehitkamil Devlet Hastanesine giden başkanlar, buradaki hastane personeli ve hastaların da bayramını kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X