Başkanlardan yeni yıl ziyareti

Yeni yılın ilk saatlerine çeşitli ziyaretlerle giren başkanlar görevi başındaki personele destek verirken, hastanede tedavi görenlere de şifa dilediler.

Başkanlardan yeni yıl ziyareti

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yılın ilk dakikalarında Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Aktaş,  Songül-Hasan Aksoy çiftinin çocuğu olan yılın ilk bebeği Emir’i de kucağına alarak küçük altın taktı. 

KURTULAN’DAN YENİ YIL TURU

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da, 2016 yılını mesai yaparak karşılayan kamu çalışanlarını ziyaret etti. 2016’ya saatler kala görevlerinden dolayı hizmet başında bulunan Emniyet Müdürlüğü, Askerlik Şubesi ve Jandarma Komutanlığı’na yeni yıl ziyaretinde bulunan Başkan Sadi Kurtulan, nöbetteki personele iyi seneler dileklerini iletti. Mustafakemalpaşa’nın huzurlu bir yeni yıl geçirmesi için mesai yapan kamu çalışanlarının mukaddes bir görevi özveriyle yerine getirdiklerini söyleyen Başkan Kurtulan, sohbet ettiği emniyet ve jandarma ekiplerine tatlı ikramında bulundu. 

FEN İŞLERİ EKİBİNE BAŞKANDAN DESTEK

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2016 yılına Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile birlikte girdi. Yılbaşı gecesi birimde çalışanları ziyaret eden Çağlayan, kar yağışı nedeniyle tam gün aralıksız çalışanlarla yeniyılı kutladı. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin ve Kültür İşleri Müdrürü Çiğdem Yılmaz ile birlikte çalışanların yeni yıllarını kutlayarak, armağanlarını veren Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kar temizleme çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı, zor koşullarda çalışan ekip elemanlarına başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X