Başkent’te buz kestik: 1-3

Spor Toto Süper Lig’in 16.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelen Bursaspor sahadan 3-1 mağlup ayrılan taraf oldu.

Başkent’te buz kestik: 1-3

Spor Toto Süper 16. hafta mücadelesinde Bursaspor Gençlerbirliği’ne konuk oldu.

Ev sahibi ekip Serdar Gürler (2) ve Uğur Çiftçi’nin golleriyle mücadeleyi 3-1 kazandı. Bursaspor’un tek golü ise Kubilay Kanatsızkuş’tan geldi.

Bu sonuçla Gençlerbirliği puanını 22 yaparak 8. sıraya yükseldi.

Bursaspor ise 27 puanla 5. sırada kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

4. dakikada Aydın’ın sol taraftan yaptığı ortaya Vedat dokundu. Kaleci Harun’dan dönen topu, Serdar tamamladı ve Gençlerbirliği 1-0 öne geçti.


17. dakikada ceza sahasına giren Aziz’in yaptığı ortaya Aut çizgisi önünde Batalla dokundu top yan direkten döndü. Dönen topu takip eden Kubilay topu filelere gönderdi 1-1.

27. dakikada Batalla’nın kullandığı serbest vuruşta, Kala sahasında Deniz dokundu top kaleci Hopff’ta kaldı.

28. dakikada ceza sahasına sol taraftan giren Del Valle’in ortasına, Deniz dokundu top direği sıyırarak auta çıktı.

32. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına Serdar Gürler geçti. Gürler orta yerine kaleye çektiği şut Harun’un kontrolünde üsten auta çıktı.

34. dakikada orta sahadan Issah’ın pasında Serdar’ın ceza sahası dışından çektiği şut yan ağlara çarparak auta çıktı.

41 dakikada Aydın ceza sahası dışında topu Serdar Gürler’e aktardı, Bu futbolcunun 30 metreden çektiği şutu kaleci Harun son anda kornere çeldi.

44. dakikada savunmanın hasında topu alan Vedat kaleci Harun ile karşı karşıya kaldı. Harun, zamanında müdahale ederek Vadat’ın topa vurmasını engelledi.

►Maçtan fotoğraflar için tıklayın…

İKİNCİ YARI

47. dakikada Uğur Çiftçi ceza sahası dışından bekletmeden vurdu, kaleci Harun iki hamlede topa sahip oldu.

50. dakikada Khalili’nin sağ taraftan yaptığı ortaya Vedat yükseldi vurdu, top kale direğinin üstünden auta çıktı.

55. dakikada Batalla’nın kullandığı kornerde, Ertuğrul’un kafası direğin üstünden auta çıktı.

65. dakikada Aydın’ın kullandığı kornerde top Uğur’un önünde kaldı. Uğur topu ıska geçinde takımını mutlak bir golden etti.

75. dakikada Aydın ceza sahasında Matei’ye topu aktardı. Matei bekletmeden penaltı noktasında Issah’ı gördü. Bu futbolcunun şutu direği sıyırarak auta çıktı.

77. dakikada orta sahada Marko ile verkaç yapan Serdar yaklaşık 30 metre topu sürerek caza sahasına girdi ve topu kaleci Harun’un sağından filelere gönderdi 2-1


83. dakikada Serdar topu ceza sahasına giren Uğur Çiftçi’ye aktardı. Bu futbolcu topu kaleci Harun’un üzerinden aşırtı 3-1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X