Basketbolda işlem tamam

Bursaspor Basketbol takımı bundan böyle Serkan Erdoğan’a emanet…

Basketbolda işlem tamam

Yeşil beyazlı ekipte Basketbol AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin, “Bursaspor’u Süper Lig’de mücadele eden sporculuk geçmişi başarılarla dolu hocamız Serkan Erdoğan ve Tutku Açık’a emanet ediyoruz” dedi. 

Yeni sezonda Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Bursaspor’da U20 Basketbol Milli Takımı Başantrenörü Serkan Erdoğan imza attı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapılan imza törenine Basbetbol AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin, Menajer Nedim Yücel, Antrenör Serkan Erdoğan ve yardımcısı Tutku Açık katıldı.  Sezgin “Bursaspor’u Süper Lig’de mücadele eden, sporculuk geçmişi başarılarla doğlu hocamız Serkan Erdoğan ve Tutku Açık’a emanet ediyor. Lige onlarla başlayacağımız için kendimizi şanslı hissediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Menajer Nedim Yücel, “Serkan Erdoğan ve Tutku Açık hocanın ilk Süper Lig deneyimi olacak. Çok büyük başarılar yaşamış iki hocamız. Çok çalışacağız. Bursaspor’a faydalı olmaya çalışacağız. Sözleşmeler 1’er yıllık olacak” dedi.

Deistic bekliyoruz

Başantrenör Serkan Erdoğan da “Süper Lig’de hoca olduğum için çok şanslıyım. Yönetici arkadaşlara bana şans tanıdıkları için mutluyum. Bursaspor hak ederek buralara geldi. Emeği geçen herkes teşekkürü hak ediyor. Kolay değil. Bunu başaran çok büyük bir camiaya geldik. Gece gündüz çalışıp başarılı olmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Taraftarı maçlara bekliyoruz. Bizim en büyük avantajımız bu olacak. Bursaspor taraftarının büyüklüğünü herkes biliyor ben de biliyorum” diye konuştu. Bursaspor’a başarılı olmaya geldiklerini ifade eden Tutku Açık ise “Bursaspor çok büyük bir camia. İyi bir ekiple başarılı olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

***

Biletinial sponsor oldu

Bursaspor Basketbol takımı yeni sezonda kombine bilet ve maç biletlerini satması konusunda Biletinial ile sponsorluk anlaşmasına vardı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapılan imza töreninde 1 yıllık anlaşma imzalandı. Biletinial Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Cimci, “Bir Bursa markası olan Bursa’nın en büyük markası olan Bursaspor için sponsor olduk. Futbol takımının küme düşmesine üzüldük ama yeniden çıkması için elinden geleni desteği vermek istiyoruz. Basketbol Süper Ligi’nde takımın kalıcı olup başarılı olmasını istiyoruz. Bir kıvılcım yakmak istedik” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X