Basketbolda koronavirüs vakaları

Basketbolda Galatasaray, Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nden koronavirüs vakaları açıklamaları geldi.

Basketbolda koronavirüs vakaları

Basketbolda koronavirüs vakaları…

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nda 6 pozitif vaka

Galatasaray Kulübü, kadın basketbol takımında 6 oyuncunun yeni tip koronavirüs (Covid-19) test sonuçlarının pozitif çıktığını ve ligdeki iki maçlarının ertelendiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Oyuncularımıza uygulanan PCR testleri sonrasında 6 basketbolcumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın tedavi protokolü ve kontrol süreci başlamıştır. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde oynayacağımız Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Bellona Kayseri Basketbol maçları, takımımızdaki pozitif vakalar sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.” denildi.

Anadolu Efes Basketbol Takımı’nda 8 Covid-19 vakası

Anadolu Efes Basketbol Takımı’nda 7 oyuncu ve 1 teknik ekip üyesi olmak üzere toplam 8 kişinin yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “31 Aralık 2021 Cuma ve 1 Ocak 2022 Cumartesi günlerinde A takımımız için yapılan Covid-19 testlerinde 7 oyuncumuzun ve bir teknik kadro üyemizin sonuçları pozitif çıkmıştır. Tedavi ve izolasyon süreçleri ivedilikle başlatılan A takım üyelerimize acil şifalar dileriz.” denildi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nda 2 oyuncu Covid-19’a yakalandı

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı’nda 2 oyuncunun yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, peş peşe koronavirüs vakaları görülmeye başladı. Çok sayıda ovid-19 testi pozitif sonuçlanan 2 basketbolcunun izolasyon ve tedavi süreçlerinin başlatıldığı aktarıldı.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi-Bahçeşehir Koleji maçı Covid-19 nedeniyle ertelendi

ING Basketbol Süper Ligi’nin 15. haftasında yarın oynanması planlanan Yukatel Merkezefendi Belediyesi ile Bahçeşehir Koleji arasındaki karşılaşma, ev sahibi takımdaki yeni tip koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendi.

Türkiye Basketbol Federasyonu internet sitesinde, Denizli’de yarın Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda saat 15.00’te oynanması gereken karşılaşmanın ertelendiği bilgisi yer aldı.

Kulüpten yapılan açıklamada 6 oyuncunun Covid-19 testinin pozitif olduğu belirtildi.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X