Basketbolumuzu geliştiriyoruz

18. hafta deplasmanında Beşiktaş’ı yenerek bu sezon ligdeki 15. galibiyetini elde eden Tofaş’ta Başantrenör Orhun Ene, oynadıkları basketbolu geliştirdiklerini belirterek, “Beşiktaş gibi bir takımı İstanbul’da yenmek önemli” dedi.

Basketbolumuzu geliştiriyoruz

Rakiplerinin oynadığı basketbola saygı duyan bir kulüp olduklarını belirten deneyimli antrenör, “Çünkü onlar da bizim kafamızdaki ve inandığımız bir modeli uyguluyorlar ve bu modelle son iki sezondur başarılı oldular. Eğer basketbolun doğrularını yapıyorsanız siz de o seviye basketbol oynamaya başlıyorsunuz. Kazanmış olabiliriz ama Beşiktaş, Fenerbahçe ile birlikte ligin en iyi basketbol oynayan takımlarından biri” dedi.

Türkiye Kupası’nda yorgun gideceklerini belirten Orhun Ene, “Kupa bizim gibi takımlar için çok önemli bir kulvar. Üç maç kazandığınızda şampiyon oluyorsunuz. Onun için oyuncularımızı hem fizik olarak, hem mental olarak hazırlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X