Basketçi kızlardan mektuplu teşekkür

Karacabey Belediyesi ile Tofaş ortaklığında yürütülen ‘Tofaş Yeni Nesil Spor Okulları Projesi’ kapsamında basketbol oynamaya başlayan genç kızlar, Belediye Başkanı Ali Özkan’a mektup yazarak spora verdiği destek için teşekkür etti.

Basketçi kızlardan mektuplu teşekkür

AYHAN FİDAN

Genç basketbolcu kızların yazdıkları mektupta, ‘Biz 16 yaşında birer genç kızlarız. Basketbolla tanışalı fazla uzun süre bir süre olmadı. Bu sizin ve Tofaş’ın sayesinde oldu. Karacabey’de güzel şeylerin olması bizi mutlu ediyor. Spora ve sporcuya verdiğiniz destek hem basketbol hem de teknolojik açısından Tofaş ile yaptığımız iş birliği ciddi anlamda çok güzel. Sizi bir siyasetçi olarak yakından takip ediyoruz ve Karacabey’e verdiğiniz hizmetten dolayı gurur duyuyoruz. Bu spor dalı sayesinde sağlıklı bir yaşam sürdürüyoruz. Bunun için size sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz’ ifadeleri yer aldı. Ali Özkan ise, ‘Sporla birlikte büyüyen, yetişen bireyler için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X