Baskın yapılan restoranda 100 kişiye ceza! Aralarında bakın kim vardı

İstanbul Nişantaşı’nda kısıtlamaya rağmen gece saatlerinde açık olan bir restorana polis baskın düzenledi. Baskında 100 kişiye ceza kesilirken, mekandan ünlü sanatçı Yaşar İpek de çıktı. 3 aydır ilk defa dışarıya çıktığını söyleyen İpek, aracına binerek olay yerinden ayrıldı.

Baskın yapılan restoranda 100 kişiye ceza! Aralarında bakın kim vardı

Şişli Nişantaşı Mahallesi Vali Konağı Caddesi’nde ünlü bir restoranın gece saatlerinde açık olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Baskın düzenlenen restoranda, 100’e yaklaşık vatandaşın sosyal mesafeyi hiçe sayarak iç içe yemek yediği görüldü. Polis ekipleri kısıtlamaya kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yaklaşık 100 kişiye ve işletmeye idari para cezası uyguladı.

Nişantaşı'nda gece vakti açık olan restorandan çıkan ünlü isim şaşırttı

“3 AYDIR İLK DEFA DIŞARI ÇIKTIM”

Polis ekiplerinin kontrolü sonrası mekandan çıkış yapanlardan biri de ünlü sanatçı Yaşar İpek oldu. 3 aydır dışarıya ilk defa çıktığını söyleyen İpek, “Allah bu pandemiyi inşallah biran önce başımızdan alsın” dedi ve aracına binerek mekandan ayrıldı.

Nişantaşı'nda gece vakti açık olan restorandan çıkan ünlü isim şaşırttı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X