Başköyspor Takvimleri Gurbetçilere Ulaştı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Amatör müsabakalarda mücadele eden Başköyspor’a maddi gelir sağlamak için bastırılan 2016 yılı takvimleri satışa sunuld…

Başköyspor Takvimleri Gurbetçilere Ulaştı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Amatör müsabakalarda mücadele eden Başköyspor’a maddi gelir sağlamak için bastırılan 2016 yılı takvimleri satışa sunuldu. Kulüp Başkanı Celalettin Altay, Başkan yardımcısı Tuna İşleyen ile birlikte çıkardıkları 2016 yılı takvimini camianın hizmetine sundu. Başköy’de, Tavşanlı’da, İstanbul ve Almanya’da bulunan gurbetçilere ulaşan takvime ilgi oldukça büyük oldu. Almanya’da bulunan gurbetçilerden İrfan Abay, “ Köyümüzün fotoğraflarının bulunduğu bu takvim ile bir nebze de olsa köyümüze olan özlemimizi giderdik. Ayrıca kulübümüze destek olmaktan dolayı mutluyuz. Bu destek ile Başköyspor’un başarılı olmasını çok istiyoruz. Alt yapıdaki gençlere de önem verdikleri için Başköyspor yönetimine teşekkür ediyoruz.” dedi. (Tİ -EFE)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X