Başlangıcı da sonu da süper olsun

Bundan önceki sezonlarda ikinci yarıya istediği gibi başlayamayan yeşil beyazlıların kaderi kendi elinde. Ligin ikinci yarısında pazar günü evinde Karagümrük maçıyla start verecek Bursaspor, ilk 6 haftada vereceği sınavlarla büyük ölçüde ligdeki geleceğini belirleyecek.

Başlangıcı da sonu da süper olsun

TFF 1. Lig’de ikinci yarı heyecanı bugün start alıyor. Ligin ilkyarısını zaman zaman istemediği sonuçlarla kapatsa da zirve yarışından uzaklaşmayan Bursaspor, ikinci yarıdaki ilk sınavında pazar günü evinde Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Yeşil beyazlıların ikinci yarının ilk haftalarında oynayacağı maçlar ise ligdeki kaderini belirleyecek cinsten… İlkyarının sonunda teknik direktör değişikliğine giden ve takımın başına İbrahim Üzülmez’i getiren Timsah, oynadığı 2 resmi maçtaki performansıyla umut verirken, ikinci yarıda nasıl bir mücadele sergileyeceği ise merak konusu.

AVANTAJI KULLANMAK İSTİYOR

Antalya kampında oynadığı maçlarda da olumlu sinyaller veren Bursaspor, bundan önceki sezonlara oranla ikinci yarıya daha iyi bir başlangıç yapmak ve sezon sonunda hedeflediği Süper Lig’e çıkmayı planlıyor. Timsah, ikinci yarının startında evinde oynamanın avantajını kullanmak istiyor. Ligin ilk maçında mağlup olduğu, Karagümrük’ü bu kez devirmeyi hedefleyen Bursaspor, taraftar desteğiyle Ömer Erdoğan yönetiminde ilk maçına çıkacak rakibinden rövanşı alıp ikinci yarıya da galibiyetle başlamayı planlıyor.

EGE’DE ZORLU SINAV

Yeşil beyazlılar, 19. haftada ise Akhisar’a konuk olacak. Timsah’ı bu maçlar içerisinde en fazla zorlayacak ekiplerden birisi ise Ege temsilcisi olacak. Transfer yasağına rağmen kadrosunu da koruyan Manisa ekibinden dış sahada alınacak 3 puan zirve yolunda Bursaspor’a büyük avantaj sağlayabilir. Ligde sıkıntılı günler geçiren ve en önemli kozu Jesse Sekidika’yı da Galatasaray’a kaptıran Eskişehirspor’la 20. haftada Bursa’da oynanacak mücadele kâğıt üzerinde en kolay maç gibi duruyor.

HEDEF GALİBİYET

Eskişehirspor gibi maddi anlamda zorluklarla boğuşan Osmanlıspor’la 21. haftada deplasmanda karşılaşacak Timsah, ligin ilkyarısında olduğu gibi yine galibiyeti hedefleyecek. Bursaspor bu maçların ardından ligin ilkyarısında 4-1 yenildiği Adana Demirspor’u ağırlayacak. Güney ekibi karşısında evinde oynamanın avantajını kullanmaya çalışacak yeşil beyazlılar, bu maç sonrasında şampiyonluk yolundaki en zor deplasmanlarından birine çıkacak. Timsah, ilkyarıda tek golle mağlup ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la zorlu hava koşullarında kader maçlarından birini oynayacak.

BURSASPOR’UN İKİNCİ YARI FİKSTÜRÜ

18. HAFTA: F. Karagümrük (İ)
19. HAFTA: Akhisarspor (D)
20. HAFTA: Eskişehirspor (İ)
21. HAFTA: Osmanlıspor (D)
22. HAFTA: A.Demirspor (İ)
23. HAFTA: BB. Erzurumspor (D)
24. HAFTA: Altay (İ)
25. HAFTA: Ümraniyespor (D)
26. HAFTA: İstanbulspor (İ)
27. HAFTA: Balıkesirspor (D)
28. HAFTA: Boluspor (İ)
29. HAFTA: Keçiörengücü (D)
30. HAFTA: Adanaspor (İ)
31. HAFTA: Giresunspor (D)
32. HAFTA: Altınordu (İ)
33. HAFTA: Menemenspor (İ)
34. HAFTA: Hatayspor (D)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X