Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Başlık parası ile evlendiği kız altınları alıp kaçtı

Bursa’da bir vatandaş 10 bin lira başlık parası vererek evlendiği eşinin düğün sabahı altınları alarak kaçtığını iddia etti.

Bursa'da bir vatandaş 10 bin lira başlık parası vererek evlendiği

Edinilen bilgiye göre, Kilis’te beğenip evlenmek isteği kız için 10 bin lira başlık parası veren damat, düğünden sonra sabah kalktığında gelinin altınları da alarak kaçtığını fark etti. 

F.Y., Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği’nde yaptığı müracaatta, “Kilis’te ismini M.C. olarak bildiğim bir kızın ailesiye görüşerek evlenmek için anlaştık. Kız için 10 bin lira başlık parası verdim. Bursa’ya geldik. Düğün yaptık. Resmi nikahı sonra yapacaktık. Sabah uyandığımda M.C. evde yoktu. Evi kontrol ettiğimde düğünde gelen ziynet eşyalarından 3 tane bilezik, bir tane altın saat, bir çift altın küpe, 2 tane altın yüzük, 2 adet cep telefonunun olmadığını fark ettim. Evlilik vaadiyle beni dolandıran kişiden şikayetçiyim” dedi.

Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'nın yeni Özlüce'si olarak tanımlanan Balkan Mahallesi'ne yapılan Balkan Bölge Parkı,
Sıradaki Haber Bursa’nın en büyük yeşil alan parkı bakın nereye yapıldı!