Başrol oyuncusu Instagram’dan

Şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz, çekimleri tamamlanan ‘İkinci Şans’ filminin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu’nu Instagram’dan bulduğunu açıkladı.

Başrol oyuncusu Instagram’dan

SİNEMA BİR OYUNCU KAZANDI…

Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay’ın kızını canlandıracak ismi ararken sosyal medyada fotoğrafını gördüğü 19 yaşındaki Afra Saraçoğlu’nun bakışlarından etkilenerek rol teklif ettiği söyledi.


Deniz, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde eğitimini sürdüren Saraçoğlu’nun deneme çekimindeki performansı başarılı bulununca rol verildi.


Sanatçı, ‘Türk sineması güzel ve yetenekli bir oyuncu kazandı’ dedi.

ADRİANA LİMA’YA BENZETİLİYOR…

Aynı zamanda Antalya’da faaliyet gösteren Esline Ajans’ın mankeni olan Afra Saraçoğlu, dünyaca ünlü topmodel Adriana Lima’ya olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay gibi iki önemli isimle kamera karşısına geçmenin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Saraçoğlu, bir yandan eğitimini sürdüreceğini diğer yandan da mankenlik ve oyunculuğa devam edeceğini anlattı.

Özcan Deniz’in çekimleri biten filmi ‘İkinci Şans’, 18 Kasım’da vizyona girecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X