Bat-çık için yeni proje

Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür, Orhangazi’de Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ve AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte kaymakamlık lojmanı ile yolun karşısı arasında planlanan bat-çık ve Yeniköy Mahallesi yolunun genişletilmesi p

Bat-çık için yeni proje

NEVZAT OKUMUŞ

Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Yazıcıoğlu ve Etüd Baş Mühendisi  Kemalettin Karadeniz’in de yer aldığı görüşmenin ardından  söz konusu noktalarda inceleme yapıldı. Orhangazi’deki projeleri 2015 yılı içinde hayata geçireceklerini bildiren Öner Özgür, kaymakamlık lojmanı yanında planlanan ve şehir merkezi ile Muradiye Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan bat-çık projesinin fiziki olarak uygun olmadığını, ancak projenin değişiklik ile hayata geçebileceğini söyledi. Bat-çık’a yeni bir proje hazırlayacaklarını ve 2015 yatırım programına alacaklarını belirten Özgür, “Projenin hazırlanması ile birlikte bat-çık çalışmasını başlatabiliriz” dedi. 

YENİKÖY YOLU GENİŞLİYOR

Ekip, daha sonra Yeniköy yolunda da incelemelerde bulundu. Şehir merkezinden Yeniköy’e kadar uzanan 6 kilometrelik yolun 2015 yılı içerisinde genişletilebileceği gündeme gelirken, yolun iki noktasında kamulaştırma ya da muvafakat gerektiği, bu sorununun çözülmesi halinde yolun genişleme çalışmasına başlanacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X