Batalla düğümü 2 gün içinde çözülecek

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı ziyaret eden Ali Ay yönetimi Başkent’ten umutlu döndü. Batalla’nın transferindeki vergi borcu engeli aşılıyor.

Batalla düğümü 2 gün içinde çözülecek

Bursaspor yönetiminin yoğun mesaisi devam ediyor. Gectiğimiz hafta görevi devralan Ali Ay yönetimi Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret ettikten sonra dün soluğu Ankara’da aldı. Yeni yönetim, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’la biraraya geldi. Bursa Milletvekili ve Bursaspor’un eski yönetim kurulu üyesi Hüseyin Şahin’de ziyaretlerde Bursaspor kafilesini eşlik etti.

YARDIMCI OLACAKLAR

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ali Ay şunları söyledi: “Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin eksik olmasın bize çok yardımcı oldu. İlk olarak Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ile görüştük. Kendisine kulübümüzün mali tablosunu anlattık. Son durumu aktardık. Borçlarımızın yapılandırılması için yardımcı olmasını istedik. Bizlere yardımcı olacağının sözünü verdi. Ardından Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’la biraraya geldik. Çok iyi karşıladı bizleri. Stadyum ile ilgili gecikmiş borçlarımız vardı. Onlar ile ilgili bazı seneler için uzlaşmaya vardık. Onları da hallettik. Eksik olmasın kendisi de yardımcı olacağını söyledi.’

2 GÜN İÇİNDE HALLEDİLECEK

‘Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik’le görüşemedik. Bir cenazeye katıldığı için önümüzdeki hafta için sözleştik. Son olarak Maliye Bakanımız Naci Ağbal’la biraraya geldik. 31.01.2016 tarihiyle vergi borcumuzu ödeyemezsek, borcu yoktur yazımızı alamadığımız takdirde Batalla’yı da transfer edemeyeceğimizi tüm kamuoyu biliyor. Yönetimdeki arkadaşlarımız çalışmalarını sundu. Kendisi de yardım edeceğini söyledi. İki gün içerisinde inşallah sayın vekilimiz Hüseyin Şahin’in yardımlarıyla bu işleri çözeceğiz. O zaman Batalla’yı renklerimize katacağız. Gelecek hafta Ocak ayıyla ile ilgili bütün icraatlarımızı kamuoyuna açıklayacağız. Ne kadar şeffaf olduğumuz herkes görecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X