Batalla hayırlı olsun mu?

Yeşil beyazlı yönetimin Çin kulübü Beijing Guoan ile anlaşmaya vardığı, Arjantinli yıldızla da 2.5 yıllığına el sıkışıldığı öğrenildi.

Batalla hayırlı olsun mu?

Bursaspor, Pablo Martin Batalla transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Camianın ve taraftarın sesini dinleyen yeşil beyazlı yönetimin gerek Arjantinli yıldızla gerekse kulübüyle anlaşmaya vardığı öğrenildi. Uzun süredir Çin kulübü Beijing Guoan ile görüşme halinde olan Bursaspor yönetiminin bonservis için 1.8 milyon Euro’ya el sıkıştığı bildirildi. Bilindiği gibi tecrübeli orta saha oyuncusunun kulübüyle 1 yıllık daha anlaşması bulunuyordu. 

DAUM DÖNEMİNDE AYRILDI

Çin kulübünden aldığı olumlu yanıtın ardından Pablo Martin Batalla ile de irtibata geçen yeşil beyazlıların 2,5 yıllığına el sıkıştığı bildirildi. Batalla’nın Bursaspor’dan yıllık 1.5 milyon Euro alacağı gelen haberler arasında. Yeşil beyazlı kulübün tarihindeki en iyi yabancılardan biri olan Batalla, bilindiği gibi Daum döneminde yaşadığı sorunlar nedeniyle Bursaspor’la yollarını ayırmış ve Çin’in yolunu tutmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X