Batalla: Onlara hak veriyorum

Batalla maçtan sonra hakemleri eleştirdi, taraftarın tepkisine cevap verdi. Hakemleri daha adil olmaya davet eden Tangocu, ‘Durumumuzla ilgili kötü senaryolar düşünmek istemiyorum. Kalan 11 maçta takımı düzlüğe çıkarmalıyız’ dedi.

Batalla: Onlara hak veriyorum

Bursaspor kaptanı Batalla maç sonrası hakem Özgür Yankaya’ya tepki gösterdi…

Hakemlerin daha adil yönetim göstermesi gerektiğini vurgulayan Tangocu, ‘Hepimiz bir emek veriyoruz. Onların da daha fazla sorumluluk alması gerekiyor… Bize verdiği penaltı kararı ve gösterdiği kırmızı kart yanlıştı. Her maç aynı şeyi yaşıyoruz. Daha dikkatli olmaları gerekiyor. Sahada bir emek veriliyor bu kadar ucuz şekilde bunlar harcanmamalı’ dedi.

KAPASİTEMİZ DÜŞTÜ

Takımdaki sıkıntının farkında olduklarını da ifade eden Batalla, ‘Kendi futbolumuzu ortaya koyamıyoruz. Bireysel olarak kapasitemizin düştüğünü düşünüyorum. Durumumuzla ilgili kötü senaryolar düşünmek yerine kalan maçlara odaklanmalıyız. Sezon sonu gidecekler gider, kalacaklar kalır. Herkes bunun hesabını yapar. Takımı düzlüğe çıkartabiliriz. Taraftarın tepkisi normal. Başarılar yaşamış bir kulübüz. Onlara hak veriyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X