Batalla salı günü Bursa’da

Yeşil beyazlı yönetim, Pablo Martin Batalla için anlaşmaya vardı. Arjantinli yıldız, pazartesi akşamı İstanbul, salı günü de Bursa’da olacak.

Batalla salı günü Bursa’da

Bursaspor Kulübü’nün yeniden kadrosunu katmak için yoğun çaba harcadığı Pablo Martin Batalla’da son noktaya gelindi. Başkan Recep Bölükbaşı’nın Çin Kulübü ile yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. 

Beijing Guoan kulübüyle 1,5 milyon Euro’luk bonservis bedeli konusunda 3 taksit ödeme koşuluyla anlaşmaya varan yeşil beyazlılar, Batalla’dan da müjdeli haber geldi.

SALI GÜNÜ BURSA’DA!

Bunun üzerine Bursaspor Kulübü, Pablo Martin Batalla’ya imzalaması için sözleşmesini gönderdi. Timsah’ın eski yıldızı için yeşil beyazlıların uçak bileti gönderdiği, Batalla’nın pazartesi akşamı İstanbul’a, salı günü’de Bursa’ya geleceği açıklandı. 

Batalla ile ilgili son söz ise Bursaspor başkan adayları ile yapılacak toplantıda söylenecek. Taraftarın da yolunu dört gözle beklediği Batalla ile kesin anlaşmaya varılması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X