Batalla takımla ilk kez çalıştı

Bursaspor ikinci yarının ilk maçında Timsah Arena’da Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını ara vermeden sürdürdü.

Batalla takımla ilk kez çalıştı

Yeşil beyazlıların Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla takımla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdi. 

Dün oynanan Boluspor karşılaşmasında forma giyen futbolcular, kondisyon salonunda yenilenme antrenmanı yaptı. Diğer futbolcular ise teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren bir çalışma yaptı. Antrenman öncesi teknik direktör Hamzaoğlu’nun futbolcularınla tek tek tokalaşması dikkat çekti.

Yeşil beyazlı futbolcuların ayak tenisi ile başlayan çalışmalar, daha sonra kondisyon içerikli koşularla devam etti. Daha sonra, savunmanın arkasına atılan uzun top ve ofsayt tuzağına düşmemek için özel bir antrenman yaptı.

Batalla takımla birlikte yaptığı ısınma çalışmasının ardından Hamza Hamzaoğlu tarafından verilen özel program nedeniyle taktik içerikli çalışmalarla yer almayıp düz koşu yaptı. Bursaspor, yarın saat 16.00’da Özlüce Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

HOSOGAİ CEZALI

Bursaspor’un Japon oyuncusu Hosogai, cezası nedeniyle Pazar günü takımdaki yerini alamayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X