Batalla tamam sıra Belluschi’de

Hamza Hoca’nın transferlerine onay verdiği iki eski Timsah’ın yuvaya dönmeleri için düğmeye basıldı. Mutlu son yakında…

Batalla tamam sıra Belluschi’de

Bursaspor, eski futbolcusu Pablo Martin Batalla ile transferi için her konuda anlaştı. Yeşil-beyazlı takımın menajeri Hüseyin Gedik’in, Batalla ile telefonda görüştüğü bildirildi. Bursaspor’un teklifini olumlu karşılayan Batalla’nın Gedik’e, ‘Ben gelirim. Kulübümle anlaşın’ karşılığını verdiği öğrenildi. Bunun üzerine Bursaspor Kulübü’nün, Çin’in Beijing Guoan Kulübü ile temasa geçtiği kaydedildi. 

YÜZDE 70 ANLAŞTIK

1,5 milyon Euro’luk bonservis bedelini 3 taksitle ödemek isteyen yönetimin, çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Çin kulübünün olumlu yanıt vermesi halinde Batalla’nın hafta sonu Bursa’ya geleceği vurgulandı. Öte yandan, Fernando Belluschi konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor. Hamza Hoca’nın transferine onay verdiği Belluschi için Mali Asbaşkan Kemal Güler, ‘Yüzde 70 anlaştık gibi. Büyük ihtimalle iki oyuncuyu 18 Ocak’a kadar kadromuza katacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X